Red Dot

Prisvindende design: PEILI-serien modtager Red Dot Award

International hæder til dansk design .

Zone har bragt sig i en anden liga med nye designere og nye produkter. Den nye smukke og multifunktionelle skålserie PEILI har på kort tid modtaget hele tre priser; prisen for mest innovative produkt på den internationale Maison & Objet messe i Paris, Formland News publikumsprisen på Formland designmessen i Herning og endelig den prestigefyldte Red Dot Award.

Zone har netop modtaget den glædelige nyhed om, at PEILI skålserien er blevet udvalgt blandt 5.214 produkter og er blevet præmieret med en Red Dot Award! Red Dot Award er den fornemmeste og mest prestigefyldte designpris inden for branchen. PEILI serien lanceres netop nu i butikkerne.

Det er første gang, at Zone vinder en Red Dot Award, og anerkendelsen er ikke til at komme uden om:

”Det er helt uvirkeligt for os. Det var med stor glæde, at vi modtog de flotte publikumspriser både fra Maison & Objet Paris og Formland i Herning, men en Red Dot Award er den fornemmeste designpris inden for vores branche. Det er en fantastisk nyhed, som alle der har deltaget i udviklingen af PEILI kan være meget stolte af,” siger Jesper Franzen, salgs- og marketingdirektør hos Zone.

PEILI-serien fra Zone er skabt ud fra et princip om både funktion og fleksibilitet. PEILI er en serie af skåle med låg, der fungerer som en 3-i-1 løsning, der både kan bruges til tilberedning, opbevaring og servering. En nyfortolkning af skålen og fadet i et nyt æstetisk og moderne udtryk –frembragt på baggrund af de stolte danske designtraditioner. Altsammen uden at gå på kompromis med det æstetiske udtryk, uanset hvilken anvendelsesmulighed, der benyttes.

Det multifunktionelle design er allerede godt modtaget både nationalt og internationalt, og får nu endnu mere fokus med de tre markante prisoverrækkelser. Det er den århusianske designtrio VE2, som står bag det stilsikre design. VE2 blev etableret i 2007 af designerne Morten Lauritzen, Hugo Dines Schmidt og Tilde Nygaard. Ambitionen er at skabe æstetisk, langtidsholdbart design – med en klar funktionel berettigelse.
Red Dot Red Dot