Zone Peili

PEILI skål med fad
Smuk og multifunktionel

Madlavningen i køkkenet involverer gerne en masse forskellige skåle og fade, der har hver sin funktion i madlavningsprocessen, og som altid genererer en gigantisk opvask. Nu lancerer Zone en serie af multifunktionelle skåle med låg, der både kan bruges til tilberedning, servering og opbevaring af maden.

PEILI-serien fra Zone er designet med funktion og fleksibilitet for øje. PEILI 3-i-1 er en serie af skåle med låg, der både kan bruges til tilberedning, servering og opbevaring. På toppen af skålen ligger det elegante fad, som udover at fungere som låg, kan anvendes fx til servering af tapas, snacks og kager eller som bakke.

Ny klassiker til køkkenskabet
Den århusianske designtrio VE2 står bag det minimalistiske design og giver med PEILI 3-i-1 en godt bud på en ny, stilsikker klassiker til køkkenskabet. Skålen passer perfekt ind i den skandinaviske bolig, og den er i særdeleshed velegnet i den lille lejlighed i byen, hvor køkkenpladsen ofte er trang. Her er PEILI praktisk med sine fleksible anvendelsesmuligheder. Skålene kan opbevares inden i hinanden og fylder derfor ikke så meget i skabet.

”PEILI-3-i-1 fra Zone er en nyfortolkning af skålen og fadet i et minimalistisk og nordisk udtryk. Vores ønske er at skabe en ideel ramme omkring maden, hvor æstetik og funktionalitet går hånd i hånd, ” fortæller Tilde Nygaard, der er en af de tre designere i VE2, som står bag det langtidsholdbare design.

Kombinationen af de mange farver og størrelser giver et væld af smukke anvendelsesmuligheder, som foruden at pynte på bordet også gør skålene praktiske i køkkenet.
VE2 blev etableret i 2007 af designerne Morten Lauritzen, Hugo Dines Schmidt og Tilde Nygaard. VE2 arbejder primært med interiør- og produktdesign. Ambitionen er at skabe æstetisk, langtidsholdbart design – med en klar funktionel berettigelse.

PEILI serien er vinder af Formland News 2016 prisen og Red Dot Design Award 2016.

Zone Peili Zone Peili