B2B

Kunsten at give! 

Vi brænder for skønheden i de små detaljer og ser det som en vigtig kunst at kunne give og samtidig ved vi, at det er en stor fornøjelse og glæde at modtage et smukt og gennemtænkt produkt.

Først forelsker man sig i det ydre og finder så senere den raffinerede detalje i vores udvalgte og udviklede designprodukter - som mennesker og livet - en skabelsesproces i konstant forandring!

Med designgaver fra Zone, er du sikret et unikt brand og produkter af den bedste kvalitet i rette prisniveau og med udgangspunkt i rødderne af dansk design, udviklet i samarbejde med innovative danske designere eller valgt med kreative danske hjerter! Ligeledes har vi sat os for at glæde andre med de smukkeste gaver i de lækreste gaveemballager, så stemningen holdes helt til udpakningen på gavebordet.

Vi har logistikken på plads med vores eget specialpakkeri med 30 ansatte, hvor vi kan tilbyde jer noget fleksibilitet og ekstra service, med specialpakninger på samme adresse og med alt under et tag.

Vi sprudler af ideer - så book endelig et tidspunkt til et kreativt møde i vores 2.000 m² store inspirerende showroom - vi glæder os til at se dig!

Ud over en drøftelse om et fokuseret udvalg af Zone produkter til jeres showroom, præsenterer vi jer også mægtig gerne for vores nye kværn univers – CrushGrind® - en multikværn i mange forskellige udtryk, som er designet her i Danmark.

Kontakt os gerne for nærmere oplysninger omkring B2B gaver:

Michael Bruun
mbr@bovictus.dk
Tlf. +45 20 22 07 60

B2B B2B