Om Zone Denmark

ZONE i bedre form end nogensinde

Zone er tilbage og i bedre form end nogensinde. Men tre anerkendte og internationale designpriser og ny Zone design DNA, har Zone gennemgået en total revitalisering, der lever op til den moderne forbrugers livsstil og behov.
Talentfulde designere er taget med ombord, og det har allerede resulteret i prisvindende designnyheder. Forude venter nye, uundværlige must-haves til både køkken og bad. Alle nyheder i nye tidsløse designs, materialer og farver, der følger tidens trend.

Ambitionsniveauet er højt hos Zone, og med god grund.
Den nye retning har fået mange positive reaktioner både nationalt og internationalt, og man oplever et nyt, moderne og super tidssvarende brand. I foråret 2016 løb den smukke og multifunktionelle skåleserie PEILI med en hel række priser: Prisen for mest innovative produkt på den internationale Maison & Objet messe i Paris, Formland News publikumsprisen på Formland designmessen i Herning og endelig den prestigefyldte Red Dot Award.

Den sidste, Red Dot Design Award Winner, er prisen, der har stor international klang og anerkendelse, da det er Verdens største designkonkurrence, som afholdes hvert år i Tyskland. Dette år har en uvildig jury, bestående af 41 medlemmer fra verdens designliga, præmieret PEILI skålene fra Zone i konkurrence med designs fra 57 lande.

”Vi har fjernet alt overflødigt og skabt en skål med låg, der er så tidsløs, at den kan holde mange år frem og samtidig er så nytænkende, at den kan bruges i rigtig mange sammenhænge, en nyfortolkning af skålen og fadet,” forklarer designer Morten Lauritzen fra VE2, som er designtrioen bag PEILI, og består af Tilde Nygård, Morten Lauritzen og Hugo Dinesen. VE2 har sammen med Zone allerede flere produkter inden for PEILI-serien på vej, disse lanceres i efteråret 2016.     

Med en innovativ tilgang og en fundamental skaberglæde udvikler Zone relevant boligtilbehør og udstyr til køkken og bad i et funktionelt design. Med anvendelse af flotte og tidssvarende materialer og designløsninger frembringes produkter, der sikrer god funktionalitet og høj æstetik. I tæt samarbejde med talentfulde danske designere udvikles produkter, der skaber værdi og glæde i hverdagen. 

Blandt de øvrige navne på det nye hold af talentfulde designere hos Zone er bl.a. Tobias Jacobsen, Thomas Dudzinski, Lasse Sortkjær m.fl. Et buzzword i Zones tætte dialog med de anerkendte designere er, at designerne i den kreative proces stort set får frie hænder til at tænke innovativt og positivt genfortolke velkendt design med nye detaljer og nye funktionaliteter – altid med målet om at formgive unikt design, der skaber værdi for brugeren. 

Hele vores Design DNA har gennemgået en forvandling, meget er udskiftet og i samspillet med de nye materialer har vi tilpasset det hele til den moderne livsstil,” forklarer Brand Manager Michael Bruun og fortsætter: ”De designere, som Zone har det tætte samarbejde med, deler vores værdisæt om smukke, formfuldendte og velfungerende produkter, med linjer der smiler og på den måde understøtter vores nye smilende logo og design DNA. Derudover er vi jo først lige startet på rejsen, og vi lover, at der er flere gode nyheder på vej.”

 

 

Om Zone Denmark Om Zone Denmark